OVER ONS

HerstelICT - Nijmegen Molenpoort

Uw specialist voor al uw computer problemen en installaties.

Welkom bij HerstelICT. Mijn naam is Bruno van Staveren en ik ben al mijn hele leven gepassioneerd door techniek. Ik heb me gespecialiseerd in computers, telefoons, laptops, printers en smart home apparatuur. Na mijn ICT studie ben ik HerstelICT begonnen met als doel particuliere gebruikers te ondersteunen. Hoe mag ik U helpen?

image

Wat doen we?

image

Computer Reparatie

We kunnen uw desktop-PC of laptop repareren. Ook kunnen we u adviseren in het kopen van een nieuw apparaat. Deze kunnen wij eventueel aan u leveren. Voor al uw soorten vragen kunt u contact met ons opnemen.

image

Computerhulp Aan Huis

Graag komen we aan huis uw computer problemen oplossen! We zullen alles zorgvuldig uitleggen en indien gewenst een handleiding maken. Natuurlijk maken we van te voren een kostenraming.

image

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van telefoon reparaties. Ook kunnen we u hulp bieden in het omgaan met mobiele toestellen. We zijn eigenaar van HerstelTel.nl Alle merken zijn welkom!

image

Back-up

Uw bestanden(bijvoorbeeld foto's) veilig opslaan? Back-uppen is essentieel om de veiligheid van uw bestanden te garanderen. Wij adviseren U wat in Uw geval de beste oplossing is. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.

image

Data en Veiligheid

U gegevens zijn waardevol en verdienen de beste beveiliging. We kunnen u helpen op het gebied van beveiliging, ook geven we duidelijke uitleg om veilig gebruik te maken van bijvoorbeeld internet bankieren.

image

Indien gewenst kunnen wij ook op afstand diverse technische problemen oplossen. Denk aan telefonisch of via het internet. Wij kunnen dan bijvoorbeeld inloggen op uw installatie.

Waarom HerstelICT Nijmegen Molenpoort?

  • Vakkundig
  • Veiligheid
  • Passie voor ons vak
  • Ruime ervaring
  • Creativiteit
  • Services aan huis

BEL ONS

(+31) 06-39438475

Neem gerust contact op voor uw beste services!

Neem contact op

Praat met onze medewerkers.

Email: info@herstelict.nl
Phone: (+31) 06 39438475
Neem contact op

Vul het contact formulier in